Over deze website

Opgetekend door mij uit eigen ervaringen lees je wonderlijke verhalen over gebeurtenissen of personen. Een enkele keer laat ik zien dat sommige wonderen simpel te verklaren zijn omdat onder de noemer “spiritueel” ook veel onzin wordt verkondigd.

Om het menu van deze website overzichtelijk te houden heb ik onder de link “Wonderen” alle categorieën geplaatst in alfabetische volgorde. Dus zoek je wonderlijke ervaringen met auto’s of vliegtuigen, dan klik je de categorie auto’s en vervoer aan. Wil je iets lezen over mediums dan staat er genoeg onder de kop “mediums” etc.

LET OP! HET IS NIET TOEGESTAAN DE VERHALEN OP DEZE SITE TE KOPIËREN

Ik ben deze website begonnen na aanleiding van een verzoek van een televisieproducent om mee te werken aan een programma over wonderen. Ze hadden enkele artikelen van mij gelezen op de website van het Catharijneconvent. Nadat ik ja had gezegd tegen het verzoek heb ik niets meer van ze gehoord. Nu heb ik zelf met zo’n idee voor een programma al jaren rondgelopen nadat de KRO met “Wonderen Bestaan” was gestopt. Dus televisiemakers, KOM MAAR OP!

Rechten foto’s: tenzij anders vermeld zijn de foto’s op deze website eigen opnamen, fotomontages of afkomstig van https://unsplash.com/