Introductie

In mijn leven heb ik vele paragnosten, astrologen en mediums ontmoet. Ik schreef over ze, werkte mee aan boeken, beurzen en televisieuitzendingen. Maar ik ben altijd kritisch geweest. Het aantal charlatans is enorm. Gelukkig heb ik ook enkele goede ontmoet. Maar deze website gaat niet alleen over de “zieners”.  Je leest hier ook over toevalligheden, de ware liefde ontmoeten, opmerkelijke plekken en voorspellende dromen. Kortom: wonderen!

Er is beslist meer tussen hemel en aarde. Toeval bestaat niet. Sommige gebeurtenissen in ons leven lijken voorbestemd te zijn of geregisseerd door een bovennatuurlijke macht. Misschien bestaat er toch een GOD. Deze website zal op die vraag geen antwoord geven maar wel verwondering.

Zowel in mijn eigen leven als in het leven van ieder mens komen vroeg of laat moeilijk te verklaren wonderen voor. Ik noem een paar voorbeelden: altijd op tijd zijn voor een vlucht maar net die ene dag wegens oponthoud je vlucht missen. En laat dat vliegtuig de MH17 zijn… Vele jaren op zoek naar een partner maar altijd een teleurstelling. Op een dag kom je na de zoveelste foute date thuis, staat je buurvrouw (die je nauwelijks kent) op de stoep. Ze vraagt of je haar even met iets kunt helpen… Het geluk staat letterlijk naast je deur want je bent nu heel gelukkig met haar getrouwd.

Ook jouw wonderbaarlijke verhalen zijn van harte welkom mits je mij kunt overtuigen dat ze niet uit de duim gezogen zijn.